عمل بینی با بی حسی

عمل بینی با بی حسی، عمل بینی بدون بیهوشی

امکان پذیر بودن عمل بینی با بی حسی موضعی و در واقع همان عمل بینی بدون بیهوشی یکی از اصلی‌ترین سوالاتی است که ذهن افراد را برای انجام عمل به خود درگیر کرده است. همانطور که می‌دانید بسیاری از افراد نسبت به بی‌هوشی ترس و واهمه دارند و ترجیح می‌دهند، پزشک در طول جراحی از بی‌حسی موضعی استفاده کند. همچنین برخی دیگر نسبت به داروهای بی‌هوشی حساسیت دارند و یا به دلیل یک بیماری زمینه‌ای همچون دیابت یا فشارخون، نمی‌توانند از روش بی‌هوشی در جراحی بهره‌مند شود. در این شرایط پزشک متخصص چاره‌ای جز جراحی با بی حسی ندارد.

در این مطلب قصد داریم در مورد مزایا و معایب جراحي بيني بدون بيهوشي صحبت کنیم و اطلاعات کاملی از میزان تحقق پذیر‌بودن این نوع عمل به شما ارائه دهیم. پس تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید.

عمل بینی بدون بیهوشی چگونه انجام می‌شود؟

برخی از افراد شرایط استفاده از داروی بی‌هوشی در طول جراحی را ندارند. همچنین گروهی هستند که نسبت به بی‌هوشی ترس و واهمه دارند و حاضر نیستند تحت هیچ عنوان بی‌هوشی را تجربه کنند. در این موارد پزشک متخصص، جراحی بینی با بی‌حسی موضعی را در دستور کار خود قرار می‌دهد. در عمل بینی با بی حسی، بیمار در طول عمل می‌تواند آگاهانه تمامی روند عمل بینی را مشاهده کند و صداهای محیط را به‌خوبی بشنود؛ اما به‌دلیل استفاده از داروی بی‌حسی موضعی در ناحیه بینی خود، هیچی درد و ناراحتی را احساس نمی‌کند.

زیباجو در جراحی بینی بدون بیهوشی به صورت طبیعی و بدون نیاز به دستگاه اکسیژن، نفس می‌کشد؛ گاهی به تشخیص پزشک و به‌منظور تنفس راحت زیباجو، اکسیژن اضافه به‌وسیله لوله‌های پلاستیکی کوچک در نزدیکی دهان بیمار تزریق می‌شود تا بیمار در تنفس طبیعی خود دچار استرس نشود. در عمل جراحی بینی با بی حسی موضعی، پزشک متخصص بسته به تشخیص خود و همچنین سوابق دارویی بیمار، نسبت به استفاده از محلول‌های بی‌حسی متفاوت؛ همچون مارکائین یا زایلوکائین، اقدام می‌کند. پس از اعمال بی‌حسی موضعی به ناحیه بینی زیباجو، پزشک و تیم پزشکی، جراحی را آغاز می‌کنند. در طول جراحی، اثر داروی بی‌حسی از سوی پزشک متخصص بی‌هوشی کنترل می‌شود و در صورت نیاز، دوز اضافی به بیمار تزریق می‌شود تا بیمار هیچگونه احساس دردی را تجربه نکند.

انواع جراحی بینی بدون بیهوشی

“عمل بینی بدون بیهوشی” امروزه متقاضیان بسیاری پیدا کرده است. اگر خواهان جراحی بینی استخوانی و یا بینی گوشتی هستید، در ابتدا باید از سوی پزشک متخصص و مجربی معاینه شوید؛ در صورتی که شرایط عمل جراحی بینی بدون بیهوشی را داشته باشید، پزشک متخصص این روش جراحی را به شما عزیزان پیشنهاد می‌کند. به‌طور کلی فرقی ندارد که به دنبال جراحی زیبایی هستید و یا برای درمان یک مشکل پزشکی، تصمیم به جراحی در ناحیه بینی را گرفته‌اید؛ این روز‌ها عمل بدون بيهوشي در انواع جراحی‌های در ناحیه بینی می‌تواند با صلاحدید پزشک قابل اجرا باشد.

به‌عنوان مثال یکی از رایج‌ترین انواع جراحی‌های این روش، عمل پره‌های بینی با بی حسی است که روزانه افراد زیادی تحت انجام این جراحی قرار می‌گیرند. جراحی پره‌های بینی با بی‌حسی، عموماً در افرادی انجام می‌شود که دارای بینی‌های پهنی هستند. در این جراحی، پزشک متخصص نسبت به کوچک‌کردن پره‌های بینی فرد اقدام می‌کند تا صورت او شکل متناسب‌تری به خود بگیرد. در عمل پره‌های بینی با بی حسی، علاوه‌بر کوچک‌کردن پره‌های بینی، پزشک متخصص بنا به تشخیص خود، می‌تواند نسبت به ترمیم پره بینی نیز اقدام کند. این اتفاق زمانی می‌افتد که پره بینی بیمار در اثر ضربه یا بریدگی دچار آسیب شده باشد.

عمل بینی بدون بیهوشی

نکات مهم جراحی بینی بدون بیهوشی

عمل بینی با بی حسی موضعی، انتخاب مناسبی برای افرادی‌ست که از فرآیند جراحی ترسی ندارند و می‌خواهند در طول این فرآیند، کاملاً به‌هوش باشند. زیباجو پس از مراجعه به پزشک متخصص و مشورت در مورد نوع جراحی خود، با موضوع بی‌حسی یا بی‌هوشی در حین عمل مواجه می‌شود. در این مرحله، زیباجو باید اطلاعات سوابق پزشکی و دارویی خود را در اختیار پزشک متخصص قرار دهد و روحیه خود را برای او توضیح دهد. پزشک متخصص نیز براساس روحیه زیباجو و همچنین سوابق پزشکی‌اش، یکی از این دو روش را برای او پیشنهاد می‌کند. توجه داشته باشید که اگر بیماری زمینه‌ای، همچون آسم، فشارخون، دیابت و… دارید، یا داروی خاصی مصرف می‌کنید، حتماً پزشک خود را از این موضوع مطلع کنید. کوتاهی در این امر، می‌تواند سبب به خطر افتادن سلامت شما شود!

لازم به ذکر است باید بدانید درصورتی که روش بی‌حسی را برای جراحی خود انتخاب کنید، باید در طول انجام جراحی کاملاً بی‌حرکت و ثابت باشید تا پزشک معالج بتواند بهترین نتیجه را از انجام جراحی دریافت کند.

مراحل انجام جراحی بینی بدون بیهوشی

مراحل انجام جراحی بینی بدون بی‌هوشی تفاوت آنچنانی با جراحی همراه اعمال بی‌هوشی ندارد. تنها تفاوت این نوع از جراحی در این است که پزشک متخصص به‌جای استفاده از داروی بی‌هوشی، از بی‌حسی موضعی در ناحیه بینی استفاده می‌کند. به این ترتیب زیباجو به صورت کامل هوشیاری خود را حفظ می‌کند و در جریان فرآیند جراحی قرار می‌گیرد. البته توجه داشته باشید که در طول انجام عمل بدون بیهوشی، مواد آرامبخش به منظور ایجاد شرایطی امن‌تر به بیمار تزریق می‌شود تا از ایجاد استرس در وی جلوگیری شود. در طول انجام جراحی، وضعیت عمومی بیمار از سوی پزشک متخصص بی‌هوشی چک می‌شود و درصورت نیاز، دوز اضافی از بی‌حسی موضعی یا آرامبخش به وی تزریق می‌شود.

مراحل آمادگی زیباجو برای جراحی بینی با بی حسی نیز همچون مراحل انجام این جراحی با بیهوشی است و هیچ تفاوت در آن وجود ندارد. زیباجور در ابتدا به پزشک متخصص و توانا در زمینه جراحی مراجعه کرده و مورد معاینه فیزیکی قرار می‌گیرد. پس از مشخص شدن مشکلات بینی، زیباجو اقدام به انجام آزمایشات قبل از جراحی و همچنین تهیه عکس‌های آتلیه‌ای می‌کند. در مرحله آخر، در روز تعیین‌شده از سوی پزشک، در بیمارستان حاضر شده و عمل بدون بیهوشی برای وی انجام می‌شود.

مزایای عمل بینی بدون بیهوشی

جراحی بدون بیهوشی بینی دارای مزایای مختلفی است که ازجمله مهم‌ترین آن‌ها می‌توان به دوران نقاهت کوتاه‌ آن اشاره کرد. این روش از جراحی دارای دوران نقاهت بسیار کوتاهی است؛ به‌طوریکه در بسیاری از مواقع، زیباجو می‌تواند چند ساعت پس از انجام جراحی، از بیمارستان مرخص شده و به خانه خود برود! علاوه‌بر این مورد، عمل بدون بیهوشی دارای ویژگی‌های مفید و مزایای دیگری است که در زیر به آن‌ها اشاره می‌کنیم:

  • ایمن و بی‌خطر بودن جراحی
  • عدم برجای ماندن عوارض داروی بیهوشی
  • هوشیاری کامل در طول روند جراحی و درک فرآیند جراحی
  • دوره نقاهت کوتاه
  • عدم احساس حالت‌تهوع پس از جراحی
  • عدم تزریق ماده بی‌هوشی در جریان خون؛ چراکه داروهای بی‌حسی موضعی به قسمت زیرین پوست تزریق می‌شوند.

عوارض عمل بینی بدون بیهوشی

جراحی بینی بدون بیهوشی نیز همچون سایر جراحی‌ها ممکن است عوارضی به دنبال داشته باشد. پزشک متخصصی که دست به انجام چنین جراحی می‌زند، باید به صورت کامل به جراحی بینی با بی‌حسی موضعی تسلط داشته باشد. درصورتی که این جراحی بدست افراد غیرمتخصص انجام شود، می‌تواند منجر به بروز مشکلاتی برای زیباجو شود. بدون‌تردید فرد غیرمتخصص نسبت به آناتومی بینی آگاهی کامل ندارد و با تزریق اشتباه داروی بی‌حسی، می‌تواند فرم نوک بینی و یا پهلوهای بینی را برهم بزند و بینی را از حالت تقارن خارج کند. 

تسلط پزشک بر انجام عمل بینی بدون بیهوشی یک امر ضروری است؛ در صورتی که پزشک مربوطه بر این موضوع مسلط نباشد، امکان بروز عوارض خطرناکی همچون آسپیراسیون مایع به داخل ریه وجود دارد. این موارد، همه به توانایی و تبحر پزشک بستگی دارد. علاوه‌بر مواردی که ذکر شد، زیباجو ممکن است پس از انجام جراحی بینی بدون بیهوشی، با عوارض دیگری نیز مواجه شود که کاملاً طبیعی بوده و پس از مدتی از بین خواهند رفت. در زیر به این موارد اشاره می‌کنیم:

  1. ایجاد التهاب در بینی پس از جراحی
  2. احساس گرفتگی و یا خشکی در بینی
  3. احساس درد در ناحیه بینی
  4. ایجاد کبودی بر روی بینی و نواحی اطراف آن

هزینه جراحی بینی بدون بیهوشی

عمل بینی با بی حسی یک پروسه یکسان نیست و از شخصی به شخص دیگر ممکن است بسیار متفاوت باشد. همین مورد باعث شده تا جراحی بینی بدون بیهوشی هزینه ثابت و مشخصی نداشته باشد. عوامل و فاکتورهای بسیاری بر قیمت عمل بی حسی تاثیر می‌گذارند؛ از جمله مهم‌ترین این فاکتورها می‌توان به دستمز پزشک متخصص و هزینه بیمارستان اشاره کرد. علاوه‌بر موارد ذکر شده، فاکتورهای ریز و بزرگ بسیاری در تعیین هزینه جراحی بینی بدون بیهوشی موثر هستند که در زیر به آن‌ها اشاره می‌کنیم:

  1. هزینه آزمایشات قبل از جراحی
  2. هزینه بیمارستان یا کلینیک خصوصی
  3. زمان مورد نیاز برای انجام جراحی
  4. پیچیدگی جراحی برای شخص
  5. سن بیمار (درصورتی که بیمار سن بالایی داشته باشد، فرآیند انجام جراحی سخت‌تر شده و مدت زمان زیادی می‌برد)
  6. دستمزد پزشک متخصص که براساس برد تخصصی او تعیین می‌شود
جراحی بینی با بیهوشی بهتر است یا با بی‌حسی موضعی؟!

تشخیص این مورد که بیهوشی یا بی‌حسی موضعی برای زیباجو مناسب‌تر است، برعهده پزشک معالج است؛ پزشک براساس شرایط جسمی و روحی بیمار، یکی از این روش‌ها را انتخاب می‌کند.

جراحی بینی با بی‌حسی موضعی در چه محدوده سنی قابل انجام است؟!

جراحی بینی بدون بیهوشی در همه سنین، بسته به نظر پزشک متخصص، قابل انجام است. این جراحی در سنین بالا از اهمیت بالایی برخوردار است.

بیشتر بخوانید...
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *